• STARTPAGINA
  • over Weekbox.be
    • COVID - 19
    • ecologische verpakkingen
    • onze leveranciers
    • FONTEYNE THE KITCHEN
    • IN DE MEDIA
  • FAQ
  • Weekbox
  • NL (BE)
    • ENG
    • FR (BE)
    • NL (BE)
  • Aanmelden
  • Registreren

on the menu

bestel
nu
Goudbrasemfilet in kruidenkorst, stoofpot van tomaten, uien en raapselder in de oven, zwarte rijst met kruiden.
Lamsgehaktballetjes, tomaten, paprika’s en feta, orzo met kruiden.
Vleesbrood, braadjus, rode kool met appelen en rozijnen, gebakken aardappelpartjes.
Ontbeende ham, bruine jus met uien en gember, gegrilde pompoen met honing, soja en veenbessen, raapselderpuree
Gegratineerd witloof, aardappelpuree.
Zalmsteak gegrild, mousseline met kappertjes en limoen, wortelen en selder met sjalot, gekruide aardappelen ices.
Gepaneerde kalkoenfilet, tomatensaus, parmezaan, courgettes, uien en paprika’s, gebakken aardappelen met grof zout en tijm.
Scampi’s, saus met citroenblaadjes, linguine, spaghetti van wortelen en courgettes.
Vlaswijtingfilet in kruidenkorst, zachte mosterdsaus, gebakken paddenstoelen en spinazie met uien, wortelpuree ras el hanout.
Kipsuprême met tomaten en stracciatella, courgettes en uien in de oven, orecchiette met basilicumolie.
Linguine in bianco, gebakken witloof met sjalot, crumble van roquefort, parmezaan.
Rogan Josh van lamsvlees, kikkererwten en pompoen in de oven, griesmeel met kruiden.
Vol au vent, prei en edamame met gebakken uien, aardappelpuree
Aubergines à la parmigiana, linzen met groene kruiden.

OVER WEEKBOX.BE

  • ONZE FILOSOFIE
  • ECOLOGISCHE VERPAKKING
  • ONZE LEVERANCIERS
  • FONTEYNE THE KITCHEN
  • WINKELS

FAQ

  • FAQ'S

VOLG ONS

CONTACTEER ONS

  • CHAT MET ONS
  • CALL US 02 319 68 35
Copyright © Weekbox.be