on the menu
bestelnu
Goudbrasemfilet in kruidenkorst, dragonsaus, gegrilde raapselder, erwtjes en uien, zwarte rijst met kruiden.
Gnocchi, tomatensaus, gegrilde venkel en sjalotten, vegan cheddar.
Kipsuprême met witloof en stracciatella, witloof en uien in de oven, orecchiette met basilicumolie.
Blinde kipvink, bruine saus met uien, witte kool met bechamel, aardappelen met grof zout en tijm.
Speenvarkenbout, bruine saus met Tierenteyn mosterd, gegrilde pompoen met honing, soja, uien en veenbessen, raapselderpuree.
Ontbeende kippenbil, bruine jus met miso, gegrilde schorseneren met uien, griesmeel.
Gegratineerd witloof, aardappelpuree.
Scampi’s, boekweitrisotto met paddenstoelen, courgettes, uien en groene kruiden.
Scampi’s, boekweitrisotto met paddenstoelen, courgettes, uien en groene kruiden.
Witte pens, braadjus, rode kool met appelen, aardappelpartjes met laurier-korianderolie.
Schartongfilet, zachte mosterdroom (5%), gebakken paddenstoelen en spinazie met uien, wortelpuree ras el hanout.
Linguine met bospaddenstoelen, salsa tartufata, parmezaan.
Rogan Josh van lamsvlees, groentenduxelles, orzo met citroenpersillade.
Vegetarische hachis Parmentier (linzen, spinazie, tomaten)