on the menu
bestelnu
Chicken tenders, saus met witloof, spinazie, orecchiette met parmezaan.
Lasagna met bospaddenstoelen, parmezaan, gegrilde raapselder en uien in de oven.
Kip Marengo, gebakken bospaddenstoelen, griesmeel met groene kruiden.
Cordon bleu van kip, saus met emmentaler en parmezaan, gegrilde spinazie en schorseneren, linguine.
Chipolata, bruine jus, gelakte peer met tijm en union square nuts, gebakken aardappelen met kruiden.
Filetreepjes van jong haantje in rode wijn, ovenappel met sinaas en gebakken uien, raapselderpuree.
Radiatori met ham en kaas, parmezaansaus, gegrilde portobello.
Vispannetje met seizoengroenten en kokosmelk, udonnoedels met kruiden.
Goudbrasemfilet in kruidenkorst, dragonsaus,jonge wortelen en selder, aardappelen met platte peterselie.
Gegarneerde zuurkool (kassler, frankfurter, kielbassa), aardappelpuree.
Koolvisfilet met kruiden, saus met citroenblaadjes, witloof en gebakken uien, wortelpuree Ras el Hanout.
Scampi’s,saus met rode kerrie, gebakken prei, pompoen en wortelen, basmatirijst.
Kalfscrepinette, bruine jus, broccoli met noten, orzo met groene kruiden.
Haut de cuisse de poulet, sauce au curry doux, fenouil caramélisé, riz sauvage.