• HOme
  • ABOUT WEEKBOX.BE
    • COVID - 19
    • ECOLOGICAL PACKAGING
    • OUR SUPPLIERS
    • STORES
    • IN THE PRESS
  • FAQ
  • WeekBox
  • ENG
    • ENG
    • FR (BE)
    • NL (BE)
  • Sign in
  • Register

on the menu

order now
Lengfilet in kruidenkorst, tikka masalasaus, spinazie met sjalot en gember, basmatirijst met sesamzaadjes.
Aubergines à la parmigiano.
Cordon bleu van kalkoen, saus met tomaten en parmezaan, gekonfijte paprika’s, aardappelpuree met basilicum.
Tajine van hoevekip, kerrie-koriandersaus, courgettes en rozijnen, quinoa met groene kruiden.
Filet van zeebarbeel, vierge saus, gegrilde tomaat, volkorenrijst met uien, basilicum en parmezaan.
Ontbeende bovenbil van hoevekip, saus met miso en pinda’s, broccoli met noten udonnoedels.
Paella met scampi’s en seizoengroenten (jonge wortelen, maïs, bonen, aubergine).
Chipolata, bruine saus met mosterd, groene boontjes en gegrilde groene asperges, wortelpuree Ras El Hanout.
Rundstoofvlees Stroganoff, gebakken courgettes en uien, linguine.
Vol-au-vent, wortelen en paddenstoelen, aardappelpuree.
Balletjes lamsgehakt, tomatensaus met komijn, gegrilde venkel met sinaasappel, griesmeel met groene kruiden.
Goudbrasemfilet, mousseline met bieslook, gele biet en kerstomaten, gebakken aardappelen.
Cannelloni met ricotta en spinazie, salsa in bianco.
Kip Marengo, gegrilde Parijse paddenstoelen met sjalot en platte peterselie, aardappelpartjes met kruiden.

ABOUT WEEKBOX.BE

  • OUR PHILOSOPHY
  • ECOLOGICAL PACKAGING
  • OUR SUPPLIERS
  • FONTEYNE THE KITCHEN
  • SHOPS

FAQ

  • FAQ'S

JOIN US

CONTACT US

  • CHAT WITH US
  • CALL US 02 319 68 35
Copyright © Weekbox.be