• HOme
  • ABOUT WEEKBOX.BE
    • COVID - 19
    • ECOLOGICAL PACKAGING
    • OUR SUPPLIERS
    • STORES
    • IN THE PRESS
  • FAQ
  • WeekBox
  • ENG
    • ENG
    • FR (BE)
    • NL (BE)
  • Sign in
  • Register

on the menu

order now
Chicken tenders, saus met witloof, spinazie, orecchiette met parmezaan.
Lasagne aux champignons des bois, parmesan, céleri-rave et oignons grillés
Kip Marengo, gebakken bospaddenstoelen, griesmeel met groene kruiden.
Cordon bleu van kip, saus met emmentaler en parmezaan, gegrilde spinazie en schorseneren, linguine.
Chipolata, bruine jus, gelakte peer met tijm en union square nuts, gebakken aardappelen met kruiden.
Filetreepjes van jong haantje in rode wijn, ovenappel met sinaas en gebakken uien, raapselderpuree.
Radiatori met ham en kaas, parmezaansaus, gegrilde portobello.
Étuvé de poisson aux légumes de saison et lait de coco, nouilles Udon aux épices.
Goudbrasemfilet in kruidenkorst, dragonsaus,jonge wortelen en selder, aardappelen met platte peterselie.
Gegarneerde zuurkool (kassler, frankfurter, kielbassa), aardappelpuree.
Filet de colin aux épices, sauce au feuilles de citron, chicons braisés et oignons, purée de carottes raz el hanout.
Scampi’s,saus met rode kerrie, gebakken prei, pompoen en wortelen, basmatirijst.
Kalfscrepinette, bruine jus, broccoli met noten, orzo met groene kruiden.
Haut de cuisse de poulet, sauce au curry doux, fenouil caramélisé, riz sauvage.

ABOUT WEEKBOX.BE

  • OUR PHILOSOPHY
  • ECOLOGICAL PACKAGING
  • OUR SUPPLIERS
  • FONTEYNE THE KITCHEN
  • SHOPS

FAQ

  • FAQ'S

JOIN US

CONTACT US

  • CHAT WITH US
  • CALL US 02 319 68 35
Copyright © Weekbox.be